September 26, 2023

Un judecător din Iași îi transmite unui reclamant că „nu există județul Bistrița Nasaud în România”. Precizarea se regăsește într-o adresă oficială prezentată de clujust.ro.
La datele destinatarului (dreapta sus), judecătorul este atât de convins că nu există Bistrița-Năsăud (forma corectă), încât adaugă de la sine județul Iași la adresă, după orașul Bistrița și „jud. Bistrița Nasaud.”

Judecătorul titular al completului C15 de la Judecătoria Iași i-a dispus reclamantului, în rezoluția trimisă prin adresă de grefier, să timbreze acțiunea cu taxa judiciară de timbru și „veți indica denumirea completă a județului în care aveți sediul, având în vedere că nu există județul Bistrița Nasaud în România și veți depune alte înscrisuri conforme cu originalul în probațiune”.

Captură Foto: clujust.ro

Nu este clar dacă judecătorul este deranjat de lipsa diacriticelor din numele „Năsăud” sau pur și simplu este convins că județul Bistrița-Năsăud nu există.

Sursa:clujust.ro

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *