February 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto voceaclujului.ro

Miercuri, 30 noiembrie, se va da startul Winter Dream, Târgul de Crăciun al comunei Florești. Acesta este organizat de Primărie în parteneriat cu EC Garden, în parcul Poligonului.

Winter Dream Florești 2022 debutează cu un patinoar ca în filme. Cei doi copaci parcă desprinși din Oameni și rădăcini, îi găsim cu rădăcinile sub gheața patinoarului. Deși, spre deosebire de film, copacii au fost primii acolo, patinoarul a venit după.

Nu mai puțin de 100 de perechi de patine noi au fost aduse de constructorul patinoarului, pentru a fi închiriate. Același om, sârb la origine a construit și patinoarul de la Alba Iulia. In cetatea orașului. Acesta ar fi dorit un alt amplasament pentru patinoar, l-ar fi făcut mai mare și în alt loc.Nu există rolbă, dar la dimensiunile patinoarului, la ce să o mai aduci. Patinoarul din 1977 din Suceava avea așa ceva în dotare.O atracție deosebită este și căsuța de lângă patinoar, al cărui lemn e vechi de peste 300 de ani, spune un apropiat al Noului Florești. Nu știm dacă a costat mai mult decât patinoarul, gura satului nu o poți opri.În Harghita în comuna Cârţa, echipa de hochei se antrenează pe un patinoar modern, acoperit, deschis şapte luni pe an.

Articol preluat de pe site-ul voceaclujului.ro

Sursa Foto voceaclujului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *