September 26, 2023Un bărbat de 32 de ani din Gherla, județul Cluj, a fost arestat preventiv sâmbătă, 28 iulie, fiind acuzat de furt calificat. Bărbatul este suspectat că a furat 7.000 de lei dintr-o biserică din Gherla în 21 iulie.

Poliția Gherla a fost sesizată despre furt în acea zi și a început o anchetă. În urma investigațiilor, polițiștii au identificat bărbatul și l-au arestat.

Bărbatul este acuzat de furt calificat, care este o infracțiune care implică furtul unei sume mari de bani de la o instituție religioasă. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Cercetările sunt în curs.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *