December 9, 2023
Sursa Foto/turdanews.ro

Avram Gal a fost numit președinte al PSD Câmpia Turzii, după ce fostul președinte, consilierul local Mihai Șandru, și-a dat demisia din această funcție, spunând că ”organizația noastră va crește doar dacă avem curaj să facem lucrurile diferit pentru a obține rezultate diferite”.

Avram Gal, fost lider al ALDE Cluj, a intrat în PSD de scurt timp, după un acord PSD-ALDE la nivel județean, prin care majoritatea membrilor ALDE au trecut la PSD.

Sursa Foto Facebook”În urma deschiderii prezentate de către președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, am decis să mă alătur echipei social democrate clujene. Scopul principal este acela de a cristaliza un proiect comun, pentru județul Cluj, în special pentru Câmpia Turzii.

Am făcut acest pas către Partidul Social Democrat fiind animat de perspectiva unui proiect comun, în economia căruia considerentele de ordin doctrinar au jucat un rol secundar.

Este o alianță pentru Câmpia Turzii, un oraș de suflet pentru mine, în care am investit mult de-a lungul anilor, cu care am deja o experiență edilitară și cred că a sosit momentul să ducem această comunitate acolo unde îi este locul. De asemenea, sunt un politican pragmatic, care înțelege mecanimsele decizionale și nu se cramponează în ambiții mărunte.”, a explicat Avram Gal.

Avram Gal va fi și candidatul PSD-ului la Primăria Câmpia Turzii, stabilit în urma unor cercetări/sondaje, realizate de la nivel județean. Practic, este primul contracandidat anunțat pentru actualul primar, Dorin Lojigan (PNL).

Sursa: https://turdanews.net/avram-gal-este-noul-presedinte-al-psd-campia-turzii-va-fi-candidatul-partidului-la-primarie/

Ei bine, pe grupurile interne ale PSD Mihai Șandru fostul președinte al organizației locale Câmpia Turzii îl atacă pe președintele partidului Alexandru Cordoș acuzându-l de lipsă de performanță managerială.

Sursa Foto Facebook

Se pare că domnul Șandru și-a schimbat poziția față de declarația publică făcută inițial.

Se pare că poziția domnului Cordoș aceea de lider al organizației este puternic contestată în ultima perioadă.

Sursa Foto Wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *