April 23, 2024
Get in touch with usPlanul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru viitorul Aquapark Ștrand Grigorescu din Cluj-Napoca a fost pus în dezbatere publică, marcând un pas important în realizarea acestui proiect ambițios. Aquatica Experience, compania responsabilă de dezvoltarea proiectelor de tip aquapark, a oferit imagini preliminare ale complexului, arătând contururile acestuia.

Aquapark-ul planificat va fi amplasat pe o suprafață de peste 5 hectare, pe malul sudic al Someșului, în vestul intravilanului municipiului Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a subliniat importanța respectării procedurilor legale în acest proces: “Ne aflăm în procedura de obținere a avizului de la Agenția de Mediu… Proiectul n-a fost deloc ușor.”

Complexul va include un corp principal funcțional pe tot parcursul anului, cuprinzând vestiare, spații de alimentație publică, zone de wellness și spa, săli de fitness, aerobic și cycling, precum și bazine acoperite. În plus, va exista o zonă de agrement exterioară, cu bazine și piscine pentru toate categoriile de vârstă, plaje exterioare și facilități comerciale.Cu o capacitate de aproximativ 3.000 de persoane pe zi în timpul verii, complexul va fi un punct de atracție major pentru locuitorii și turiștii din zonă. Investiția estimată se situează între 20 și 40 de milioane de euro, fonduri ce vor fi alocate din bugetul local.

În perioada 19 februarie – 4 martie 2024, publicul este invitat să transmită propuneri și observații referitoare la propunerea preliminară PUZ. Detaliile complete ale proiectului, inclusiv contribuțiile din partea mediului de afaceri, sunt gestionate de către Aquatica Experience, companie condusă de Daniela Marișcu, un nume recunoscut în industria agrementului din România.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *