February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLULÎn mijlocul unor speculații legate de o posibilă sarcină și sub presiunea comentariilor privind greutatea ei, Andra Măruță a făcut câteva declarații puternice în cadrul emisiunii „Românii au talent”, sezonul 14.

Cântăreața a dezvăluit că anul trecut s-a străduit să slăbească, întreprinzând antrenamente fizice intense și ținând dietă. Cu toate acestea, rezultatele întârziate și programul încărcat au făcut-o să-și accepte forma actuală. „M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță în emisiune.

În ciuda criticilor pe care le primește pe mediul online, unde mulți admiratori îi apreciază frumusețea și talentul, Andra a fost și este încă ținta unor remarci neplăcute cu privire la aspectul său fizic. Comentariile, chiar și cele mai aspre, nu pot nega însă faptul că Andra este admirată atât pentru vocea sa, cât și pentru optimismul și efervescența pe care le aduce în orice context.

Pe lângă activitatea sa muzicală, Andra Măruță este cunoscută și ca jurat în cadrul concursului „Românii au talent” începând cu anul 2011. Sezonul 14 al emisiunii a debutat pe 9 februarie și poate fi urmărit în fiecare vineri de la 20:30, la PRO TV și pe platforma VOYO.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Sursa Foto Captura Foto ProTv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *