April 20, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Gândul.ro

Aseară, după apariția materialului pe Gândul.ro și în urma atenției considerabile pe care acest material a primit-o pe toate canalele media și nu numai (pentru cei care nu știu despre ce este vorba, se face referire la întâlnirea dintr-un restaurant din București la care au participat conform informațiilor de pe Gândul.ro Vasile Dâncu, Florian Coldea, Claudiu Târziu și un deputat PSD), scopul acestui material este clar pentru noi: “Vrem capul lui Târziu”. Ținta clară este Claudiu Târziu, care, după apariția acestui material și răspândirea lui în presă, trebuia să fie “executat”.

Există mai multe scenarii posibile, unul dintre acestea fiind ruperea rândurilor de către George Simion, care nu mai răspunde la “păreri” care ar veni din sfera de influență a generalului Coldea. Astfel, Coldea transmite un mesaj clar: “Următorul ești tu”. Târziu nu este nimic altceva decât o umilă victimă căzută în plasa celor doi vânători, Dâncu și Coldea.

De ce este atât de important AUR?
Pentru că AUR, care inițial părea a fi un partid destinat să existe doar pe durata unui ciclu electoral și apoi să se stingă în obscuritatea politicii Dâmbovițene, nu numai că nu a murit politic, dar în contextul situației globale, a crescut în sondaje și se află astăzi la un potențial scor electoral format din două cifre, peste 20%, ceea ce le provoacă frisoane multora.

Va fi posibilă eliminarea lui Târziu?
Ei bine, acest lucru depinde de unitatea AUR și dacă partidul este capabil să se unească în spatele lui Târziu sau, dimpotrivă, îl vor distruge politic rapid. Vom vedea asta în zilele următoare.

Singurii câștigători ai acestui scandal sunt Dâncu și Coldea, a căror cotă de piață a crescut sau cel puțin s-a menținut. Mitul de manipulatori șefi prezenți în toate aspectele vieții este alimentat periodic pentru a menține aura mistică a celor doi.

Victima este Claudiu Târziu, care, din cauza naivității sale politice, a căzut în capcana întinsă e către cei doi ca musca în lapte, conform zicalei românești.

Singura întrebare care rămâne este: Ce l-a determinat pe Claudiu Târziu să fie în acel loc în acel moment (în afara preferințelor sale culinare) Ei bine, acest aspect va fi discutat într-un material viitor, deoarece noi cunoaștem motivul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *