December 3, 2023

Adriana Iliescu, cunoscută ca cea mai bătrână mamă din România, a surprins țara în 2005, aducând pe lume o fetiță la vârsta de 67 de ani. La vârsta de 82 de ani, se declară mândră în mod evident de fiica ei, Eliza.

Adriana Iliescu exprimă mândrie față de fiica ei, Eliza Iliescu, care a devenit o domnișoară frumoasă, obține rezultate excelente la școală și își conturează planuri ambițioase pentru viitor. După absolvirea liceului, Eliza intenționează să urmeze două facultăți și să se îndrepte, ulterior, către o carieră în învățământ, continuând astfel tradiția mamei sale.

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, Eliza, a luat decizia de a-și achiziționa de câțiva ani un loc de veci, inclusiv un sicriu și alte detalii necesare pentru înmormântare. Aceasta afirmă că nu consideră nimic anormal în această privință.

„Mi-am cumpărat deja sicriul. Este un subiect intim, și nu doresc să discut despre asta cu nimeni. Chiar dacă am luat această decizie, nu văd nimic neobișnuit în acest gest”, a declarat Adriana Iliescu în trecut pentru Cancan. În altă ordine de idei, Adriana Iliescu a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a pierdut procesul cu ANAF, neavând resurse pentru a plăti taxa de timbru.

Sursa foto Google

În luna februarie 2021, Adriana Iliescu a contestat un ordin de executare emis de ANAF. Din păcate, judecătorii nu au decis în favoarea ei, pierzând procesul din cauza neachitării taxei de timbru. Hotărârea a fost formulată astfel: „Admite excepția netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestația la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălcești.”

Prin intermediul grefei instanței, soluția a fost pusă la dispoziția părților la data de 08 aprilie 2021, în conformitate cu prevederile legale, conform deciziei judecătorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *