April 23, 2024
Get in touch with us

Activiștii civici Diaspora Europeană care astăzi este și partid au transmis printr-un comunicat postat pe retele sociale detalii despre obiectul întâlnirii avute cu Ministrul la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor domnul Tanczos Bârnă.

,,Azi, 23 Martie 2023, la inițiativa grupului civic Diaspora Europeană, am avut o întâlnire cu Ministrul Mediului, Tanczos Barna, unde am discutat problemele întâlnite de activiștii civici în teren.
La întâlnirea de lucru au participat reprezentații Marius Mocan – Diaspora Europeană, Tiberiu Boșutar – Legea Codrului, asociația MDU, Garda Națională Forestieră și reprezentanți ai ministerului.
S-au făcut propuneri, din partea activiștilor civici și de mediu, în vederea modifcării/îmbunătățirea aplicației Sumal 2.0 și a Codului Silvic, pentru a diminua ilegalitățile din domeniul forestier. Autoritățile au luat propunerile și le vor analiza.” a declarat MarioMocan Diaspora Europeană

Activiștii Diaspora Europeană sunt cunoscuți pentru activitatea intensă pe care o desfășoară nivelul întregii țări pe probleme de mediu, urmărind defrișările ilegale și transportul ilegal de material lemnos sesizând autoritățile competente și asigurându-se că legea este respectată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *