September 26, 2023
Sursa Video Protecția Animalelor Cluj

Pentru a vizualiza mai multe clipuri cu regretabilul incident accesați link-ul: https://www.facebook.com/groups/anim.cluj/permalink/24084795171118948/

Ieri, în data de 11 septembrie 2023, în Florești, a avut loc o situație în care un cățel a fost agresat pe stradă de către stăpânul său. Inițial, o fată a fost autoarea violenței, lovind animalul, și apoi a intrat într-un magazin Profi. Câinele a rămas în grija băiatului, care a continuat să îl lovească cu o curea în mod repetat. Este important să se ia măsuri pentru protejarea bunăstării animalelor și pentru prevenirea actelor de cruzime.

Este esențial să se acționeze rapid pentru a proteja bunăstarea acestui cățel și pentru a preveni astfel de acte de cruzime față de animale în viitor. Iată ce se poate face:

1. Raportați incidentul autorităților: Puteți contacta imediat Poliția locală sau Asociația de Protecție a Animalelor pentru a raporta abuzul asupra cățelului. Furnizați cât mai multe detalii posibile despre locația exactă și persoanele implicate.

2. Documentați situația: Dacă este în siguranță să o faceți, puteți să faceți înregistrări video sau fotografii ale cățelului și a persoanelor implicate în abuz. Aceste dovezi pot fi folosite ulterior în anchetă.

3. Contactați organizațiile de protecție a animalelor: Asociațiile locale sau naționale pentru protecția animalelor pot oferi asistență și consiliere. Ele pot interveni pentru a ajuta cățelul și pentru a aduce stăpânii la răspundere.

4. Oferiți găzduire temporară: Dacă sunteți capabil să oferiți cățelului un adăpost temporar în timpul anchetei sau până când găsiți o soluție pe termen lung, acest lucru poate ajuta la asigurarea siguranței sale imediate.

5. Sensibilizare comunitară: Implicați comunitatea locală în prevenirea abuzului asupra animalelor prin organizarea de evenimente de conștientizare și prin încurajarea respectului față de toate ființele vii.

Abuzul asupra animalelor este inacceptabil și trebuie să fie adus la cunoștința autorităților pentru a se asigura protecția cățelului și pentru a încuraja comportamentul responsabil față de animale în comunitate.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *