April 23, 2024
Get in touch with us

Salvatorii clujeni au anunțat în dimineața de luni, 10 aprilie o intervenție la un grav accident rutier petrecut în comuna Florești, județul Cluj în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz CTP. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un grav accident rutier petrecut în comuna Florești.

În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz al Companiei de Transport Public.

Într-unul dintre autoturisme se aflau încarcerate două femei de aproximativ 50 de ani, astfel că pompierii au desfășurat imediat operațiunile de descarcerare.

În cazul uneia dintre acestea s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate medicii au constatat decesul victimei.

Cealaltă femeie a fost transportată la spital. Ulterior a fost transportat la spital și un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Referitor la pasagerii din autobuz, niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale. În acest moment, traficul este blocat”, a transmis ISU Cluj.

La misiune a luat parte echipajul de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială și o ambulanță SMURD. De asemenea, am intervenit cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și o ambulanță SMURD de la Garda Gilău, a mai transmis ISU Cluj.

UPDATE IPJ Cluj:
“În această dimineață, 10 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în afara localității Florești.

Conform primelor cercetări a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, care conducea autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

În urma impactului, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat pe sensul ei de mers, iar autoturismul condus de femeie a acorșat un autobuz care circula înspre Cluj-Napoca.

Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul femeii. Totodată, în urma evenimentului au rezultat două victime, transportate la spital petru mai multe investigații de specialitate.

Testările alcoolscopice a celorlalți conducători auto implicați în accidet au indicat rezultate negative. Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri”, au transmis poliţiştii clujeni luni dimineaţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *