February 26, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Bucuria celor mici: a ajuns circul la Cluj! Circul a fost instalat în parcarea hipermarketului Supeco (fostul Billa) din cartierul Mănăștur. Miercuri după-masă, oamenii au ridicat cortul și au montat tribunele.

Deși circul în sine, nu cel din Parlamentul României, rămâne o atracție nu numai pentru pitici, ci și pentru adulți, trebuie să remarcăm, cu tristețe chiar, că ceea ce s-a instalat în parcarea hipermarketului Supeco din Mănăștur arată la fel ca circul din anii ’80: îmbătrânit. Nimic nou și parcă nici atrăgător. Sunt aceleași imagini ca și cele de acum 30-40 de ani. O reclamă făcută din placaj pe care au fost montate niște beculețe ne spune cum se numește circul cu pricina: Europa.

Cu siguranță că nu vom fi în asentimentul tuturor cititorilor noștri. Înțelegem asta, iar pentru copiii care vor dori să vadă reprezentațiile ne dorim să ne fi înșelat. De aceea, fără a mai lungi vorba, vă prezentăm programul și prețurile pentru o reprezentație:

spectacolele au loc în perioada 16 martie – 2 aprilie de la orele 18:00;
sâmbătă și duminică sunt două spectacole: primul de la ora 15:00, al doilea de la ora 18:00;
la premiera din 16 martie prețul este unic: 20 de lei;
pentru celelalte specacole, prețurile de intrare sunt cuprinse între 40 de lei (sectoarele 2 și 3), 50 de lei (sectorul 1) și 60 de lei (loja VIP);
se acordă o reducere de 5 lei la prezentarea unui fluturaș la casierie (promoția nu este valabilă la lojă și nici la premiera de astăzi, 16 martie);
nu se susțin spectacole în următoarele zile: 20 martie, 21 martie, 27 martie, 28 martie;
cortul este încălzit.

Circul Europa deschide stagiunea 2023 cu un spectacol tradițional de circ pentru toate vârstele. Din program nu lipsesc acrobații la înălțime laureate la numeroase festivale de circ din întreaga lume, artiști invitați în spectacol cu numere senzaționale de la circul Metropolitan București, jongleri și fakiri, singurul urs polar care nu este interzis în spectacolele de circ se va putea vedea în arena circului Europa, întors de curând de la festivalul de circ din Georgia, marele claun muzical Miki, artiști de la circul de stat Liviv din Ucraina vor prezenta numere de risc maxim, de asemenea nu lipsesc dresurile de porumbei și căței. Un spectacol grandios de vă va ține cu sufletul la gură timp de 100 de minute, se arată în prezentarea făcută de organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *