December 5, 2023
Sursa Foto Google

Restaurantul președintelui PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a stârnit un val de reacții negative, ajungând la un scor de 2.7 din peste 300 de recenzii pe Google.

Strategia de marketing pe care Avram Gal a folosit-o pentru promovarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj-Napoca a dat greș. Tot mai multe persoane se arată nemulțumite de serviciile oferite în localul lui Gal și critică prețurile care, potrivit clienților, ar fi prea mari în raport cu calitatea preparatelor, chiar dacă sunt „împănate” cu foițe de aur.

Sursa Foto/Gazetadecluj.ro

Nelson Mondialu’ promovează restaurantul lui Gal

Unul dintre „aliații” lui Avram Gal pentru promovarea restaurantului este chiar Nelson Mondialu’, care s-a filmat în timp ce ia masa la Transylvania Steak House.

Sursa Foto Facebook/Nelson Mondialu Fenomen

Vasile Dîncu și Neluțu Varga, invitați la deschiderea restaurantului

La deschiderea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj au luat parte și fostul ministru al Apărării Vasile Dâncu și patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga.

Sursa Foto Facebook/Avram Gal

„Am plăcerea să vă anunț că a avut loc inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj. Acesta a devenit pentru mine un proiect de suflet, nefiind doar o investiție oarecare. Prin standardele de calitate și atenția la detalii pe care le-am promovat aici cred că vom reuși să devenim un obiectiv de referință nu doar în Cluj, ci și în România.

Atmosfera la deschidere a fost extraordinară, iar primii „clienți” care ne-au trecut pragul ne-au răsplătit cu un feedback de excepție.

Le mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru aprecieri!

După primele reacții, am deja curajul să afirm că acest proiect se va distinge în piața clujană de profil.

De asemenea, prin Transylvania Steak House am dorit crearea unui brand românesc cu potențial de internaționalizare. Aventura abia a început.”, anunța Avram Gal la deschiderea restaurantului.

Știre preluată : http://gazetadecluj.ro/avram-gal-a-dat-o-in-bara-cu-restaurantul-transylvania-steak-house-a-starnit-un-val-de-recenzii-negative/#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *