December 3, 2023
ASCULTĂ ARTICOLUL

În zona cartierului Mărăști din Cluj-Napoca oraș de ,,cinci stele,, mizeria persistă precum un musafir nepoftit care refuză să plece.

Sursa Foto Facebook Clujul Civic

Cu toate acestea, este important să recunoaștem că responsabilitatea pentru această problemă nu aparține doar administrației publice locale, ci și cetățenilor care, din păcate, par a ignora mediul înconjurător, bunul simț și civilizația.

Sursa Foto Facebook Clujul CivicEste un semn clar că etica morală și civilizația urbană sunt în declin cu toate acestea, există speranță că vom putea învinge această obișnuință dezagreabilă, deși va fi nevoie de efort și implicare din partea noastră.

Sursa Foto Facebook Clujul Civic

Cu timpul, înțelegem că această problemă nu poate fi rezolvată peste noapte, dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ameliorarea situației.

Sursa Foto Facebook Clujul CivicUn posibil pas înainte ar putea fi implicarea autorităților locale. Poliția Locală ar putea utiliza camerele video din zonă pentru a-i identifica pe cei responsabili de această situație și pentru a-i amenda exemplar, o astfel de măsură ar putea descuraja comportamentul antisocial și ar putea servi ca un avertisment pentru toți ce care se dedau la astfel de practici.Ceea ce avem nevoie este o schimbare de atitudine, unde cetățenii să își asume responsabilitatea pentru curățenia și frumusețea cartierului lor.

Sursa Foto Facebook Clujul Civic

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *