September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

În spatele deciziei de a permite îmbarcarea în avion pe partea stângă există un motiv bine întemeiat. Este legat de siguranța pasagerilor și procedurile de îmbarcare și debarcare. Prin utilizarea acestei părți a aeronavei, pasagerii sunt departe de motoarele și alte echipamente sensibile de pe avion, reducând riscul de accidente sau daune. De asemenea, permite echipajului să monitorizeze și să îndrume pasagerii într-un mod mai eficient și sigur.

Sursa foto Google

Da, este adevărat că în majoritatea cazurilor îmbarcarea are loc pe partea stângă a aeronavei. Acest lucru se datorează, în principal, standardelor și procedurilor stabilite de autoritățile de reglementare și de industrie pentru a asigura siguranța și eficiența operațiunilor aeriene. Deși ușile de pe partea dreaptă pot fi folosite în anumite situații, precum evacuarea de urgență, în general, îmbarcarea și debarcarea se fac pe partea stângă pentru a menține un flux ordonat de pasageri și pentru a evita interferențele cu echipamentele de la partea dreaptă a aeronavei. Este o practică obișnuită și bine stabilită în industria aviatică.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *