December 3, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Gabriela Cristea a surprins pe mulți dintre fani cu o mărturisire despre dificultățile financiare pe care le traversează într-o perioadă delicată și a explicat motivul pentru care trebuie să gestioneze cu atenție bugetul.

Sursa foto Google

Gabriela Cristea este cunoscută pentru sinceritatea ei și pentru faptul că își păstrează deschisă comunicarea cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. De această dată, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că se apropie de o lună plină de evenimente și agitație, ceea ce înseamnă și cheltuieli semnificative.

Gabriela Cristea se confruntă cu o lună septembrie aglomerată și costisitoare, având în vedere că trebuie să se ocupe de începutul școlii pentru copiii săi și să organizeze petreceri de aniversare. În plus, trebuie să țină cont și de achitarea lunară a unei sume semnificative pentru mașinile lor de lux recent achiziționate, aproximativ 2.500 de euro pe lună pentru ambele autoturisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *