September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Pentru a menține motivația și entuziasmul la locul de muncă, tot mai mulți angajați din România primesc ca beneficiu acțiuni sau părți sociale la companiile unde lucrează.

Sursa foto Google

Odată devenind coproprietari ai companiei, chiar și fără putere de decizie, angajații sunt motivați și dezvoltă o responsabilitate mai mare față de succesul companiei. Mai mult, atunci când valoarea acțiunilor crește, ei pot obține și beneficii financiare semnificative.

Sursa foto Google

Este o veste interesantă că Grupul Renault intenționează să ofere angajaților săi, inclusiv muncitorilor de la Dacia, posibilitatea de a deține 10% din firmă până în 2030 prin achiziționarea de acțiuni la prețuri preferențiale. Acest lucru poate fi perceput ca o formă de implicare a angajaților în succesul companiei și poate contribui la o mai mare motivație în rândul acestora.

Viorel Ungureanu lider S.A.D.: „Este un lucru pozitiv, de partea salariaților, se simt mai motivați cu această ofertă.”

Reducerea de 30% și opțiunea de a achiziționa acțiuni cu o valoare de cel mult un sfert din salariul anual pot fi motive interesante pentru angajați să participe la acest program de deținere de acțiuni. Această inițiativă poate contribui la un mai mare angajament și implicare din partea lucrătorilor în succesul companiei.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *