September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Apar noi informații despre petrecerea cu droguri la care a luat parte Vlad Pascu, individul implicat în tragedia de la 2 Mai, în care au murit doi tineri.

Sursa foto Google

Faptul că Vlad Pascu a petrecut cu tineri care au părinți influenți în Constanța ar putea fi o explicație pentru faptul că, deși a fost oprit de polițiști în noaptea tragediei de la 2 Mai, i s-a dat drumul destul de rapid.

Sursa foto Google

Există informații că la acea petrecere s-au consumat droguri, iar nouă persoane au fost duse la sediul poliției. Aparent, nu s-a continuat ancheta în această direcție, iar participanții erau tineri din județul Constanța, fiind legați de persoane cu poziții sociale și politice în zonă.

Declarațiile lui Andreica sugerează că astfel de petreceri cu droguri și conexiuni politice pot fi o problemă persistentă în zonă, iar anchetele pot fi influențate sau limitate de aceste conexiuni.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *