September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

❗️Salariul minim, inclusiv în sectorul privat, va crește de la 3.000 de lei la 3.300 de lei brut, începând cu data de 1 octombrie 2023, conform unei decizii convenite de politicienii din coaliția de guvernare, a anunțat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Sursa foto Google

Deciziile cu privire la salariul minim, care au fost, în principiu, agreate în cadrul coaliției de guvernare, se referă la o creștere a acestuia la 3.300 de lei brut, începând cu data de 1 octombrie. Pentru perioada de la 1 ianuarie, vom monitoriza evoluția situației și vom vedea cum vor progresa discuțiile în cadrul coaliției. Aceasta este o decizie care depinde de colaborarea în coaliție și va fi discutată în viitorul apropiat în ceea ce privește salariul minim pe economie. Este, totodată, un angajament asumat de partide în programul lor de guvernare, aprobat atunci când Guvernul Ciolacu și-a început mandatul, a explicat Marcel Boloș.

“Acum aceste informaţii cu privire la data de 1 octombrie sau cel puţin ce este valid până acum ca discuţie în coaliţia de guvernare se referă într-adevăr la creşterea salariului minim”, a completat Boloş.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *