September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

🔹Victoria Beckham respectă cu mare atenție aceeași dietă de 25 de ani.

La 48 de ani, Victoria Beckham este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cu o carieră în muzică, succes în afaceri și patru copii, ea demonstrează că mereu există loc pentru îmbunătățiri, chiar și când pare că ai totul.

Sursa foto Google

Mulți s-au întrebat despre secretul frumuseții și siluetei incontestabile ale Victoriei Beckham. Surprinzător, secretul este unul banal, constând în rutina zilnică a mămicii. Acest mister a fost dezvăluit chiar de soțul ei, David Beckham.

Victoria Beckham, celebra cântăreață din trupa Spice Girls, mărturisește că a menținut aceleași obiceiuri alimentare de mulți ani și poate fi un adevărat coșmar pentru bucătari.

Sursa foto Google

Victoria Beckham, soția fotbalistului David Beckham, a adoptat un regim alimentar specific care exclude alimentele gătite în ulei, unt sau sosuri. De asemenea, ea a renunțat la carne roșie și lactate timp de 25 de ani.

David Beckham a dezvăluit că soția sa, Victoria, consumă în principal pește la grătar și legume gătite la abur. Aceasta pare să fie baza dietei ei, eliminând alimentele gătite în ulei, unt sau sosuri, precum și carnea roșie și lactatele.

Victoria Beckham urmează un regim alimentar foarte strict, menținând aceeași masă timp de 25 de ani. Se pare că preferă legumele gătite la abur, cu puțin oțet balsamic ca asezonare. Acest regim alimentar implică evitarea alimentelor gătite în ulei, unt sau sosuri, precum și a cărnii roșii și a lactatelor.

“Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile. Acum par plictisitoare în departamentul de mâncare”

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *