September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Arheologul Horia Cilan, absolvent al Facultății de Istorie de la UBB Cluj, a încetat din viață la vârsta de doar 24 de ani. Până în acest moment, nu sunt disponibile detalii suplimentare cu privire la circumstanțele acestei tragedii, dar prietenii săi au exprimat durerea printr-o serie de mesaje emoționante.

Tânărul Horia Cilan finalizase studiile de licență la Facultatea de Istorie și Filosofie a UBB și era angajat în studiile masterale de Arheologie și Studii Clasice, concentrându-se pe practicarea arheologiei. Cu toate acestea, nu dispunem în prezent de detalii suplimentare cu privire la circumstanțele trecerii sale, dar prietenii lui au exprimat durerea printr-o serie de mesaje emoționante.

Sursa foto Google

”Te-ai stins de durere, chiar în locul în care îți plăcea cel mai mult să fii”.”Horia, un tânăr entuziast al istoriei, care și-a găsit sfârșitul la situl arheologic din Orăștie… din durere te-ai dus dintre noi și n-o să știm niciodată de ce. Și nici nu contează”.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *