September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Polițiștii din Serviciul de Investigații Criminale Bacău, în colaborare cu cei din Moinești, au identificat vineri un cetățean român care era căutat la nivel internațional.

Sursa foto Google

Acest individ evita să fie adus în fața justiției în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța. Mandatul a fost emis pentru arestarea sa, în legătură cu acuzații de înșelăciune în cadrul unei bande organizate, efectuarea de operațiuni de jocuri de noroc ilegale, spălarea de bani și implicarea în activități de corupție, atât ca actor activ, cât și pasiv, toate aceste infracțiuni fiind săvârșite în cadrul unei bande organizate.

Sursa foto Google

Conform informațiilor provenite din surse, individul este asociat cu o grupare cunoscută sub numele de “Scorpionii,” care a săvârșit infracțiuni atât în Franța, cât și în județul Bacău. El este cunoscut pentru implicarea în acte de violență. Sursele mai menționează că acest român se ocupa de activități ilicite, inclusiv jocuri de noroc ilegale, în zona Parisului.

Individul căutat a fost adus sub escortă și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău. Autoritățile au emis o decizie de reținere pentru 24 de ore, iar el a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Bacău.

În prezent, se desfășoară procedurile necesare pentru a facilita predarea individului autorităților judiciare franceze.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *