December 3, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Şoferul implicat în accidentul din Popeşti-Leordeni, în urma căruia o femeie a decedat, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, conform Poliției Ilfov.

Sursa foto Google

Sâmbătă, 2 septembrie, două femei au fost lovite de o mașină condusă de un bărbat de 59 de ani sub influența alcoolului și drogurilor, în Popești-Leordeni. Una dintre femei a decedat în urma accidentului. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore .Accidentul a avut loc pe strada Unirii din Popești-Leordeni, iar victimele, în vârstă de 51 și 56 de ani, au fost transportate la spital. Femeia mai în vârstă a decedat din cauza rănilor suferite. Conducătorul auto a fost testat pozitiv atât pentru alcool, cât și pentru substanțe psihoactive.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au preluat cazul și au reținut șoferul pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat procurorului de caz cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este investigat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive, precum și lovire sau alte violențe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *