September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

În materialul video, putem vedea o autospecială de poliție din care sunt descărcate mai multe bușteni tăiați cu o drujbă. Aceste imagini au stârnit speculații cu privire la proveniența și scopul lemnelor, dar au și adus râsete și glume din partea celor care au vizionat clipul.

Sursa foto Mesajul.ro

Deși inițial sursa lemnelor și scopul transportului lor nu erau clare, utilizatorii de pe internet au reacționat masiv cu comentarii amuzante și teorii variate. Unii au sugerat că poliția ar putea folosi lemnele pentru a se încălzi în posturile de poliție, în timp ce alții au creat diverse scenarii imaginare, inclusiv teorii despre o presupusă “arestare” a lemnelor.

Sursa foto Mesajul.ro

Între timp, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a furnizat o informare detaliată redacției, explicând povestea clipului viral. Mai exact, acesta a dezvăluit că este vorba despre o acțiune a polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna, județul Neamț, care au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la imobilul unui bărbat bănuit de infracțiuni silvice.

Cu această ocazie, au fost confiscate 7 metri cubi de material lemnos, care au fost ulterior predate Ocolului Silvic. Secțiunile de lemn care se găseau pe bancheta din spate a mașinii de poliție au fost ridicate pentru a fi comparate cu cioatele din pădure.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *