September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Florin Cercel, fiul lui Petrică Cercel, a decis să se retragă din industria muzicală la doi ani de la dispariția tatălui său.

Sursa foto Google

Florin Cercel este un cunoscut interpret de manele în România și a decis să se retragă din industrie, ceea ce a întristat profund pe mulți dintre fanii săi.

În ultimii doi ani, Florin Cercel a dedicat cântările tatălui său, Petrică Cercel, care a decedat. Acum, la împlinirea a doi ani de la pierderea celebrului artist, fiul său intenționează să se retragă definitiv din industria muzicală, onorând astfel o promisiune făcută mamei sale.

Sursa foto Google

Florin Cercel nu a reușit să depășească pierderea tatălui său, iar la împlinirea a doi ani de la moartea lui Petrică Cercel, pe 16 septembrie, Florin Cercel va pune punct carierei sale muzicale, așa cum a promis mamei sale în urma tragediei care i-a afectat familia. Artistul a dezvăluit că are în lucru mai multe melodii care vor fi lansate treptat după retragerea sa.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *