September 26, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253
Sursa foto Google

Legendara creatoare de modă din Franța a devenit unul dintre simbolurile lumii modei. Semnătura ei este asociată cu numeroase creații, un stil distinct și irepetabil care rămâne în continuare popular. Pe lângă contribuția sa la modă, Coco Chanel avea o perspectivă unică asupra vieții, ilustrată în frazele ei celebre, așa cum sunt prezentate pe femeide10.ro:

 1. “Mâinile reprezintă cartea de vizită a femeii. Gâtul – este buletinul, iar sânii – pașaportul!”
 2. “Atenție! Nu vi se va da o a doua șansă pentru a produce o „primă impresie”!”
 • Vârsta nu este cel aspect primordial pentru o femeie: poți fi frumoasă la 20 de ani, fermecătoare la 40, și poți rămâne unică până la sfârșitul vieții tale.
 • Este un paradox interesant: cu cât bărbatul este mai lipsit de inteligență și mai ratat, cu atât pretențiile lui față de femeie sunt mai mari!
 • Bărbatul care este inclinat să facă gesturi mărunte este condamnat să fie iubit.
 • Dacă o femeie te-a fermecat cu frumusețea sa, dar nu poți să-ți amintești cu ce era îmbrăcată, înseamnă că ținuta ei a fost perfectă.
 • Nimic nu îmbătrânește o femeie mai mult decât o ținută prea sofisticată.
 • Adevărata generozitate constă în a ierta oamenii ingrati.
 • Pentru libertate, nicio sumă de bani nu este prea mare.
 • Există oameni care au bani, iar apoi există oameni bogați.
 • Totul este în mâinile noastre, de aceea nu trebuie să-l pierdem!

Lucruri pe care nu le știai despre Coco Chanel
Când ne gândim la Coco Chanel, ne gândim, de fapt, la cea mai influentă femeie din lumea modei. Gabrielle Bonheur Chanel s-a născut în 1883 în Saumur, Maine-et-Loire, Franța. A reușit să-și construiască propriul imperiu într-o lume dominată de bărbați. Întotdeauna a dorit să fie egală cu ei, ba chiar, de cele mai multe ori, a fost mai bună decât ei. A fost unul dintre cei mai nonconformiști designeri și va rămâne una dintre cele mai importante și influente personalități din industria modei, mai ales că a contribuit la apariția look-ului femeii moderne.

Înainte de a deveni designer, ea a fost cântăreață de cabaret. Astfel, ea a reușit să fie apreciată și să câștige primii săi bani datorită talentului său artistic.

“Ko Ko Ri Ko”. Gabrielle Chanel și-a adoptat numele “Coco” când a început să cânte. Ea era mereu asociată cu două cântece foarte cunoscute: “Ko Ko Ri Ko” și “Qui qu’a vu Coco”. Mai târziu, ea a susținut că acest pseudonim i-a fost dat de tatăl său.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *