December 9, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Polițiștii rutieri din Constanța desfășoară acțiuni în cadrul Proiectului ROADPOL SAFETY DAYS, care se desfășoară la nivel național și european pentru siguranța rutieră.

Sursa foto Google

Această acțiune importantă care se desfășoară pe principalele artere din județul Constanța, în cadrul Proiectului ROADPOL SAFETY DAYS, are ca obiectiv fundamental să conștientizeze participanții la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile rutiere. Scopul final este să încurajeze acești participanți să adopte o conduită responsabilă la volan, contribuind astfel la creșterea siguranței pe șosele. Este o inițiativă valoroasă pentru educația și protecția participanților la trafic.

Acesta este un obiectiv ambițios și esențial al proiectului ROADPOL SAFETY DAYS. Reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora este un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii siguranței pe drumurile europene. Ziua de 20 septembrie 2023 devine astfel un simbol al faptului că educația rutieră și conduita responsabilă pot salva vieți și reduce tragicul bilanț al accidentelor de circulație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *