September 26, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

O româncă impresionează la cea de-a 80-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde filmul “Ferrari” al lui Michael Mann despre viața lui Enzo Ferrari atrage atenția.

Romina, o româncă cunoscută anterior sub numele de Gingașu, și acum soția lui Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, a atras atenția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Această femeie de afaceri în vârstă de 31 de ani s-a căsătorit cu moștenitorul imperiului Ferrari în 2021.

Romina Ferrari a ales să îmbrace un brand românesc 🇹🇩 pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, cu o rochie special creată pentru acest eveniment de designerul român Cristina Săvulescu. În plus, s-a spus că doamna Ferrari a accesorizat ținuta cu un colier semnat de faimosul brand italian de bijuterii, Roberto Coin, în valoare de 1 milion de euro, format din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate.

Sursa foto Google

Romina a optat pentru o poșetă a brandului italian Rosantica. Alegerea sa pentru ținută pare să fie un omagiu adus brandului Ferrari și țărilor sale de origine și rezidență, România și Italia, prin selecția atentă a acestor branduri. Soțul ei, Piero Ferrari, a strălucit și el într-o ținută semnată integral Dolce&Gabbana, unul dintre cele mai renumite branduri italiene din lumea modei de lux.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *