December 9, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Un tânăr milionar, care trăia o poveste de dragoste cu Ela de mai mulți ani, a pus la încercare iubita sa. Relația lor a fost pasională de la început, și bărbatul considera că este momentul să facă următorul pas.
Cu toate acestea, mulți din jurul lor puneau sub semnul întrebării fidelitatea tinerei față de el, așa că tânărul a decis să testeze iubirea lor.

Sursa foto Google

Așa că, înainte să o ceară de soție, tânărul i-a spus fetei că a pierdut întreaga sa avere din cauza unor jocuri de noroc.

Ela a avut o reacție neașteptată când a aflat că iubitul său nu mai are bani. Deși acesta i-a explicat că nu are o dependență de jocurile de noroc și intenționează să-și revină financiar, tânăra a concluzionat rapid că relația lor nu are viitor. Cuvintele ei au fost șocante pentru bărbat.

„Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui, cred că nu sunt suficient de îndrăgostită de tine. A fost frumos totul, dar vreau să îi pun capăt acum ca sa nu suferim mai mult dupa. Înțelege-mă!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *