September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

În a șasea rundă a preliminariilor EURO 2024, meciul dintre România și Kosovo, scor 2-0, a fost oprit în minutul 18 din cauza incidentelor create de ultrașii români de la peluza sud.

Sursa foto Google

Meciul de pe Arena Națională a fost suspendat în minutul 18, în urma unor incidente generate de un grup de ultrași aflați în zona Peluzei Sud, care au aprins torțe și au afișat un banner cu mesajul “Kosovo is Serbia”. Facțiunea “Uniți sub tricolor” anunțase anterior că va răspunde pentru comportamentul suporterilor români la partida din Priștina, din martie, iar incidentele au început chiar înainte de începerea meciului, când imnul oaspeților a fost huiduit și au apărut strigăte “Serbia”.

Sursa foto Google

În timpul întreruperii, jucătorii din echipa națională a României, precum Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, au încercat să convingă fanii să renunțe la banner și comportamentul agresiv, dar aceștia au refuzat. După un ultim avertisment din partea UEFA și aproximativ 50 de minute de pauză, meciul a fost reluat, dar forul european a anunțat că va lua măsuri în continuare.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *