December 3, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Delia Matache și-a dorit o locuință în care să se simtă confortabil, iar din câștigurile sale din muzică a investit într-un apartament evaluat la peste un milion de euro.

Sursa foto Google

Locuința actuală a Deliei este un penthouse care se întinde pe două etaje și reprezintă un adevărat vis pentru mulți oameni. Ea împarte acest spațiu de lux cu soțul ei, Răzvan Munteanu, și au făcut această mutare acum trei ani, după ce au locuit în zona Unirii anterior.

Sursa foto Google

Delia și Răzvan au făcut o mutare într-un imobil cu patru etaje, dintre care două etaje îi aparțin în totalitate.

Conform informațiilor, locuința Deliei are o suprafață de peste 400 de metri pătrați, iar pe terasă dispune de o piscină, care este unul dintre locurile preferate ale artistei pentru relaxare. Delia Matache a colaborat cu un arhitect pentru amenajarea apartamentului, astfel încât acesta să corespundă perfect gusturilor și preferințelor ei.

Delia are o preferință pentru a comanda mâncarea, și acest lucru a devenit evident și în timpul aparițiilor sale la iUmor. Cântăreața nu se ocupă de gătit, pentru că preferă să nu deranjeze bucătăria.

Ea menționează: “Răzvan știe să facă niște cartofi prăjiți cu ceva, dar eu prefer să comandăm pentru a nu murdări bucătăria. Curățatul cartofilor poate să ducă la dezordine, trebuie să spălăm după aceea, iar dacă gătim, plita se murdărește.”

Cântăreața a menționat că nu îi place să găsească firimituri pe podea. De fapt, ea a adăugat în glumă că în casa lor, nu se mănâncă în niciun alt loc decât în cadă, pentru a evita astfel eventualele dezordine.

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. S-a afișat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda: „Femeia perfectă”

Sursa foto Google

Aflată în vacanță, Delia și-a luat fanii prin surprindere pozând în ipostaze sexy, într-un costum de baie minuscul. Fanii au fost încântați să o vadă pe artistă în această postură și au complimentat-o în număr mare. În doar o zi, Delia a primit aproape 150.000 de like-uri și peste o mie de comentarii din partea urmăritorilor ei din social media.

Sursa foto Google

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. Delia a făcut furori, recent, în social media, după ce a postat niște fotografii super sexy, în costum de baie, din vacanța din Thailanda, unde se afla alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *