September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

❗️Artista a atras atenția datorită talentului său deosebit și a calității sale umane evidente.👌

Din păcate, cântăreața a părăsit această lume la vârsta de 27 de ani, în urma unei boli cumplite care i-a întrerupt toate visele.

Sursa foto Google

Cu toate acestea, Denisa Răducu trăiește în continuare în inimile fanilor săi, care ascultă cu drag piesele ei și o cinstesc. Melodiile regretatei artiste sunt nelipsite de la petreceri.

Asemănarea uluitoare dintre o tânără de pe TikTok și Denisa Răducu a lăsat o impresie profundă, deoarece chipul tinerei este aproape identic cu cel al regretatei cântărețe.

Mioara, sosia Denisei, face ravagii pe TikTok, acolo unde este foarte activă și postează foarte des. Tânăra este pilot de profesie și postează o mulțime de videoclipuri de la locul de muncă, moment în care internauții au descoperi-o și au asaltat-o cu mesaje, precizând că seamănă leit cu regretata cântăreață Denisa Manelista.

Sursa foto Google


„Vreau în continuare să trăiesc viața mea și nu viața altcuiva, nu o spun în nume de rău, dar voi pe TikTok ați început. Că viața mea era liniștită”,
a scris Mioara

Utilizatorii de internet au fost uimiți când au observat cât de remarcabil seamănă tânăra cu regretata cântăreață, iar comentariile nu au întârziat să curgă.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *