December 9, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 07.30, în timp ce se îndreptau către Liceul Tehnologic Vlădeasa, pe DN1 – E60, pentru a gestiona traficul rutier în zonă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Compartimentul Rutier au remarcat, pe sensul opus de deplasare, șoferul unui autoturism care folosea stroboscoape pentru iluminare. Acestea erau instalate în grila frontală a vehiculului.

Sursa foto Google

Deoarece existau indicii că șoferul folosea ilegal aceste mijloace de avertizare luminoasă, polițiștii au oprit autoturismul în care se afla un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Negreni. După verificări, polițiștii au constatat că acesta a încălcat regulile de circulație, în special prin montarea și utilizarea mijloacelor de avertizare luminoasă pe vehicule care nu sunt autorizate de lege. IPJ Cluj a comunicat că șoferul a primit o amendă contravențională în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsuri complementare, i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, iar aparatura și mijloacele luminoase montate ilegal au fost confiscate în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 192/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *