September 26, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

➡️Fiica Mai Mare a lui Liviu Vârciu și-a Sărbătorit Recent Ziua de Naștere și I-a Dedicat Tatălui ei un Mesaj Neașteptat.

Sursa foto Google

„Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (n.r.:”

“De când eram mică, am visat la o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine, tată, și îmi amintesc că nu e vina mea că ai pierdut ceva atât de special. E totul doar a ta)”, a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.”

Sursa foto Google

Prietenii virtuali au reacționat imediat și au încurajat-o. “Rămâi puternică, minunată ???”, “Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița, școala, nevoi… etc.”

“Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine… mama ta… restul e apă de ploaie ??”,

Cu ceva timp în urmă, Carmina a participat la un interviu alături de mama sa, în care a contrazis ideea că tatăl său, Liviu Vârciu, este implicat și afectuos față de ea. Adolescenta a declarat că este deranjată de afirmațiile vedetei care susține că situația este una roz.

Mai mult decât atât, ea a subliniat că nici măcar nu știe cum ar putea să-l descrie pe Liviu în rolul de tată, pentru că nu a petrecut suficient timp alături de el încât să își poată da seama ce fel de om este.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *