September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

O româncă în vârstă de 33 de ani a fost arestată după ce a fost surprinsă cu droguri ascunse în părțile intime, în timpul unei încercări de a le introduce în închisoarea din Frosinone.

Autoritățile au confiscat aproximativ 50 de grame de hașiș și marijuana, iar femeia a fost reținută sub acuzația de vânzare și trafic de droguri.

Sursa foto Google

Femeia a fost imediat dusă într-o cameră specială, unde a fost supusă unei percheziții corporale amănunțite. Drogurile au fost găsite bine ascunse în părțile intime ale acesteia. Ea a fost arestată pe loc și acuzată de săvârșirea infracțiunilor de vânzare și trafic de droguri.

În urma incidentului, personalul operativ a informat imediat Procuratura din Frosinone, iar procurorul de serviciu a decis arestarea imediată a femeii. Drogurile au fost confiscate, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu în orașul Valmontone.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *