September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

⚡️În orașul Botoșani, prima zi de școală pentru elevele din clasa a XI-a a devenit un episod tulburător marcat de violență.

Pe strada Cuza Vodă, a avut loc un incident violent și intens, care a atras atenția nu doar a martorilor din zonă, ci și a șoferilor care treceau pe lângă locul incidentului.

Sursa foto Google

Prin intermediul unei investigații rapide și eficiente, Poliția a reușit să identifice cele două tinere implicate în incident și le-a sancționat cu amenzi în valoare totală de 500 de lei pentru comportamentul lor perturbator, în special pentru provocarea unui scandal în public.

În plus, autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, continuând ancheta pentru a stabili responsabilitățile exacte în acest incident.

Delia Nenișcu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), a declarat: „Au fost identificate și au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 500 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, respectiv, provocare de scandal. Totodată, sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *