September 26, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Avocatul Adrian Cuculis a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei în cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai. Familia Robertei Dragomir, una dintre victime, a făcut această solicitare.

Sursa foto Google

Avocatul Adrian Cuculis a solicitat o schimbare a încadrării juridice a faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat, susținând că acesta ar trebui să își petreacă restul vieții după gratii. Cererea avocatului are la bază argumente legate de comportamentul imprudent al lui Vlad Pascu, care a condus sub influența drogurilor cu viteză excesivă într-o zonă cunoscută pentru aglomerație, precum și de faptul că a părăsit locul accidentului fără să arate interes pentru urmările acestuia. Dacă această cerere va fi luată în considerare, Vlad Pascu ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Potrivit avocatului, acest demers ar putea conduce la o posibilă condamnare la închisoare pe viață pentru Vlad Pascu, după ce procurorii vor lua în considerare argumentele aduse în cerere.Avocatul Adrian Cuculis a solicitat ca fapta lui Vlad Pascu să fie încadrată drept omor calificat și tentativă la omor calificat în cazul accidentului de la 2 Mai.

Sursa foto Google

Dacă procurorii vor admite această cerere și dosarul va fi trimis la Tribunalul Constanța cu această încadrare, Vlad Pascu ar putea primi o condamnare la închisoare pe viață.

Avocatul Adrian Cuculis a subliniat atitudinea pasivă a lui Vlad Pascu, care a decis să conducă după ce consumase șase droguri diferite. Acest lucru poate influența încadrarea juridică a faptei sale și poate contribui la cererea de schimbare a încadrării la omor calificat și tentativă la omor calificat.

Avocatul Adrian Cuculis argumentează că Vlad Pascu a acționat imprudent și neglijent, conducând cu o viteză mult peste limita legală într-o localitate cunoscută pentru prezența constantă a tinerilor pe străzile stațiunilor de acest fel. Părăsirea locului accidentului indică lipsa sa de interes pentru consecințele faptei sale. Aceste aspecte, potrivit avocatului, ar justifica schimbarea incriminării din culpă în omor calificat, reflectând o intenție indirectă.

Sursa foto Google

Cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a cauzat un accident tragic în stațiunea 2 Mai, ridică numeroase semne de întrebare cu privire la sistemul judiciar și la gestionarea de către autorități a cazurilor de conducere sub influența substanțelor interzise. Este evident că există probleme în abordarea acestor situații și că tragediile ca aceasta ar trebui să determine o mai mare responsabilizare a autorităților și a instituțiilor implicate în asigurarea siguranței în trafic.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *