September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Un accident rutier a avut loc duminică pe strada Eroilor din Florești. Victimă pare să fie un minor care a fost implicat într-o coliziune cu o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Se menționează că minorul este conștient și cooperant în urma incidentului.

Sursa foto cluj24.ro

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii au primit o sesizare cu privire la un accident rutier care a avut loc pe strada Eroilor din comuna Florești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un șofer în vârstă de 20 de ani se deplasa cu autoturismul pe strada Eroilor, îndreptându-se spre strada Cetății. În timpul deplasării sale, el ar fi accidentat un minor în vârstă de 9 ani, care traversa regulamentar partea carosabilă.

După accident, minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Testul cu aparatul etilotest efectuat asupra șoferului a indicat un rezultat negativ, conform informațiilor furnizate de IPJ Cluj.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *