September 27, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home2/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Angajata unui mall din Cluj-Napoca relatează un incident cu un bărbat mai în vârstă care a făcut glume cu conotații sexuale la standul unor colege. Acest bărbat este cunoscut pentru abordarea minorilor.

Sursa foto Facebook

“Situația asta am găsit-o expusă acum un an, pe un grup de mămici. Bineînțeles că problema este în actualitate de câțiva ani. Astăzi în jurul orei 16.15, am simțit-o pe pielea noastră când «distinsul domn» în cauză a venit la standul colegelor de vis-a-vis de mine, în Mall, și a început invitațiile sexuale și glumele porcoase. Este un prădător sexual atât pentru fetițe cât și pentru băieți! Când are oportunitatea cere numere de telefon, atinge sau caută să se aproprie de tine. L-am văzut de minim 5 ori in autobuze și in stație, făcând aceleași gesturi!

Astăzi în Mall cei de la dispecerat au trimis imediat după apelul efectuat mai mulți bărbați pregătiți să intervină și să îl scoată afară. Sperăm ca legea să se schimbe în curând și să nu îi mai lase liberi pe stradă!”, a relatat angajata.

Bărbatul este și cunoscut pentru hărțuirea sexuală, iar în decembrie anul trecut, o femeie a avertizat pe un grup de mămici de pe Facebook că acest individ abordează copiii în autobuzele din oraș și inițiază conversații nepotrivite cu aceștia, cerându-le adrese, numere de telefon și întrebându-i despre părinți.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *