
Vero Căliman, actrița cunoscută de milioane de copii drept Fetița Zurli, a vorbit cu emoție, la un an de la plecarea din celebrul proiect pentru copii, despre lupta cu propria identitate și dorința de a fi recunoscută ca om, dincolo de mască și de personaj.
Într-o postare sinceră pe rețelele de socializare, Vero a mărturisit că, deși vocea ei a fost simbolul copilăriei pentru o generație întreagă, aceasta nu a aparținut niciodată exclusiv Fetiței Zurli. „Vocea mea nu e un personaj. E parte din mine. Da, e vocea care a făcut milioane de copii să râdă, dar e, înainte de toate, vocea mea autentică”, a transmis actrița.
Vero recunoaște că perioada de după plecarea din Gașca Zurli nu a fost ușoară. A simțit presiunea de a fi recunoscută doar prin prisma personajului care a consacrat-o și a resimțit nevoia de a se justifica în fața celor care o identificau cu Fetița Zurli chiar și în viața de zi cu zi.
„Nu mai sunt un personaj, nu mai sunt o mască, nu mai sunt o poveste spusă de alții, oricât de frumos ar fi fost spusă. Sunt Vero. Sunt o femeie care a iubit acea etapă, dar care acum alege să fie ea însăși, dincolo de costume, aplauze sau roluri”, a mai spus artista.
Actrița a vorbit deschis și despre momentul în care și-a pus primele întrebări legate de cine este cu adevărat, dincolo de scenă. „Am fost prea mult timp ‘zurli’. Eram un copil când am început și tot ce-mi doream era să dau ce am mai bun. Abia mai târziu, odată cu maturizarea, au apărut întrebările și dorința de a mă descoperi”, a povestit ea, într-un podcast.
Astăzi, la un an de la despărțirea de Gașca Zurli, Vero Căliman își asumă cu încredere drumul spre autenticitate: „Vocea mea poate fi jucăușă sau profundă, blândă sau fermă, dar este vie și este a mea. Iar dacă seamănă cu ce a fost, e pentru că eu am fost acolo. Dar acum sunt aici. Și aici, îmi aleg eu replicile.”
Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioadaPrecizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata
Sursa viva.ro