Legătura dintre mamă și copil rămâne puternică, indiferent de trecerea anilor—acest lucru reiese din recenta postare a lui Romică Țociu. Ajuns la 62 de ani, comediantul are acum ocazia să-și răsfețe mama. Actorul a împărtășit pe rețelele de socializare un clip în care mama sa, liniștită, savurează o masă pregătită de el, chiar în casa lui.
„Super!”, exclamă mama lui Romică Țociu, apreciind mâncarea, potrivit Libertatea.
„Ce bucurie că acum pot să-ți fac eu de mâncare! Tu mi-ai gătit o viață întreagă!”, îi spune actorul în videoclipul în care mama sa savurează o supă cremă de legume, așezată confortabil în pat, ca o adevărată regină. Pe chipul său blând și zâmbitor.Romică Țociu: „Sunt extrem de fericit! Azi a venit mama la mine și mă bucur nespus că o am alături. Abia acum pot să-i gătesc eu.”
Sursa foto Google
Romică Țociu, în vârstă de 62 de ani, este tatăl a doi copii. Fiul său, Cătălin, tată și el, a fost cunoscut de public în cadrul emisiunii America Express, iar fiica sa, Daria, în vârstă de 20 de ani, aspiră să urmeze pașii tatălui în cariera artistică, reușind să treacă examenul de admitere la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.
Cătălin Țociu, fiul lui Romică, a făcut o apariție în sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, unde a făcut dezvăluiri interesante despre familia sa. „La America Express nu am apucat să spun prea multe, din cauza tatălui meu,” a mărturisit acesta. Fiul actorului a fost prezent alături de soția și copiii săi și a vorbit despre pasiunea sa pentru gastronomie: „Îmi place foarte mult meseria de bucătar, părinții mei au avut restaurante mereu. Nu pot spune că au fost afaceri de succes, dar am crescut în acest mediu. Dormeam pe scaune în restaurante,” a spus Cătălin Țociu.
„Mi-am dorit din toată inima să devin bucătar, pentru că în casa noastră se gătește non-stop, iar cine altcineva să gătească dacă nu tata? Atât! Nici măcar acolo nu ai loc de el, dar gătitul lui e extraordinar. Asta a fost sursa pasiunii mele. Am absolvit cursuri de pizzer și am început ca ucenic într-o pizzerie, iar viața m-a dus până la Campionatul Mondial de Pizza de la Rimini, unde am concurat cu italieni, la ei acasă. Am reușit să obțin locul 8 în lume cu o pizza desert. După ce am făcut cursuri de bucătar, am continuat ca ucenic, iar apoi am avansat în carieră. Acum nu mai lucrez, dar nu am renunțat la gătit. De altfel, am un podcast numit „La Țocii”, unde gătesc pentru invitații mei,” a povestit.
Sursa foto Google
Cătălin Țociu, fiul celebrului actor, a împărtășit că visul său cel mai mare este să își deschidă propriul restaurant și să ajungă cât mai departe în competițiile culinare. „Am avut zile în care nu am mâncat nimic. Am avut chiar ocazia să mâncăm viermi. În urma acelor experiențe, am slăbit cam 11 kilograme,” a povestit Cătălin. Chefii, curioși să afle mai multe, l-au întrebat despre gustul viermilor, dar și despre alte detalii din viața sa. La final, Cătălin a obținut trei cuțite și șanse de a merge mai departe în competiție.