March 30, 2025
Screenshot_20230913_185958_Facebook.jpg
Get in touch with us

Cu 35 de ani în urmă, după ce a absolvit Facultatea de Inginerie Chimică din Timișoara, Virginia Faur a deschis o poartă strâmtă către lumea inventatorilor. Descoperă cum Dr. Virginia Faur ne învață să preparăm “Antibioticul Săracului” – Cel mai bun remediu pentru plămâni și infecții respiratorii în mod natural.

A inventat un unguent antireumatic, considerat un dar al naturii pentru cei suferinzi. Acesta a fost primul pas pe un drum care avea să-i deschidă perspective nebănuite.

Au urmat alte medicamente: pentru otite, afecţiuni hepato-biliare, îngrijirea tenului, stoparea evoluției diabetului și chiar inhibarea proliferării anarhice a celulelor, cum se întâmplă în boala canceroasă.

Inițial, pasiunea sa pentru studiul plantelor a răspuns apelurilor din partea prietenilor și colegilor de serviciu. Totul s-a întâmplat în liniște, iar cu fiecare confirmare că formula era bine gândită, a obținut un brevet de inventator. Lumea aceasta a rezonat cu dorința sa de cunoaștere.

Deși industria noastră de medicamente nu s-a arătat interesată de aceste brevete, firme din Italia, Olanda și Germania i-au solicitat colaborarea. A participat la simpozioane de inventică.

Palmaresul cercetării sale pe cont propriu a însumat, până în anul 1989, 106 invenții, majoritatea în domeniul medicamentelor.

Doamna doctor Faur afirmă că pentru leacurile pe care le recomandă, ai nevoie doar de trei produse naturale, foarte ușor de procurat: miere, cimbru și ulei de cimbru.

Unul dintre aceste remedii este cunoscut ca “antibioticul săracului,” cel mai bun pentru plămâni și infecții respiratorii. Reteta este simplă:

1. 40-50 g cimbru uscat se pun într-un borcan de 800 ml.
2. Se completează cu miere.
3. Se lasă la macerat timp de 2 săptămâni.
4. După 2 săptămâni, preparatul se filtrează.

Mierea obținută după macerarea cimbrului este un remediu puternic cu proprietăți bactericide, bacteriostatice, laxative, regenerative și imunostimulatoare. Cimbrul, cunoscut în medicina populară ca antibiotic al săracului, are efect antimicrobian și antiinflamator, datorită conținutului de timol, un compus activ cu proprietăți antioxidante care distrug radicalii liberi cauzatori de boli. De asemenea, cimbrul distruge viermii intestinali și are acțiune antiseptică intestinală, stimulând secreția biliară a ficatului și funcția rinichilor.

Modul de folosire al mierii cu cimbru este de 1 lingură la fiecare 8 ore în scop profilactic sau 1 linguriță ori de câte ori ai poftă de dulce. Se poate lua ca adjuvant 1 lingură de 3 ori pe zi (la 8 ore) în afecțiunile datorate frigului (gripe, răceli), tuse convulsivă, laringită, astm și răgușeală, datorită acțiunii sale antiseptice puternice care ajută ficatul și rinichii să funcționeze mai bine.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *