Anamaria Prodan și Bebeto își unesc forțele împotriva lui Laurențiu Reghecampf, în urma unor probleme financiare și personale recente.
După ce Reghecampf a fost executat silit pentru datoriile față de Universitatea Craiova, Anamaria Prodan și Bebeto au reacționat vehement. Prodan a criticat dur fostul antrenor, care a demisionat de la Craiova în septembrie 2023 pentru a prelua o funcție la Al-Tai, dar nu a achitat clauza de reziliere de 300.000 de euro. Ulterior, Reghecampf a fost concediat și de la Al-Tai, lăsându-se liber de contract.
Prodan a declarat că datoriile lui Reghecampf au început să o afecteze personal, menționând că a primit notificări de executare silită pentru partea de casă de la Snagov care îi aparține acestuia. „Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat, așa om… Un caracter oribil, un monstru de om”, a spus Prodan, adăugând că presa îl prezintă greșit și că Reghecampf nu a reușit să-și mențină nicio familie.
Prodan a mai menționat că ar putea cumpăra partea de casă de la Snagov, care ar fi fost scoasă la licitație de Universitatea Craiova pentru a recupera datoria lui Reghecampf.
Criticile nu s-au oprit doar la Reghecampf; Prodan a atacat-o și pe actuala parteneră a antrenorului, Corina Caciuc, acuzând-o de lipsă de respect și de promovarea în public a imaginii de amantă.
Bebeto, fiul celor doi, a fost de asemenea critic la adresa tatălui său. Prodan a relatat că Bebeto a declarat că Reghecampf ar fi fost bine să ceară „buletinul amantei” și să asculte avertismentele primite, sugerând că ar fi evitat astfel ridiculizarea publică.
Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.