Într-un interviu recent pentru podcastul „Povești de Film, cu Mara Bănică”, Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de scenă Fuego, a vorbit despre cheltuielile sale de-a lungul unei cariere de peste 30 de ani. Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români și capabil să umple sălile de spectacole, Fuego a recunoscut că se confruntă cu datorii și rate bancare.
Artistul a dezvăluit că a investit mii de euro în colecția sa impresionantă de costume, care numără peste 500 de piese create de designeri de renume, inclusiv de Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale. Fuego a subliniat că aceste costume sunt esențiale pentru aparițiile sale pe scenă, și că mulți dintre ele au devenit nefolosibile din cauza schimbărilor fizice și a timpului.
„La un artist, apariția este extrem de importantă. Lucrez cu cei mai mari creatori de modă pentru a fi spectaculos. Am acasă peste 500 de costume de scenă, jumătate dintre ele fiind acum prea mici. Am transformat piscina din casă într-un dressing pentru a le găzdui. Visez să creez, la vârsta de 70 de ani, un muzeu dedicat întregii mele cariere, cu toate costumele și distincțiile adunate în decursul anilor,” a spus Fuego.
În ciuda succesului său, artistul a explicat că veniturile obținute din concerte nu sunt întotdeauna suficiente pentru a acoperi cheltuielile mari, inclusiv onorariile pentru echipa extinsă necesară organizării spectacolelor la Sala Palatului. Astfel, Fuego a menționat că, uneori, este nevoit să contribuie personal cu fonduri pentru a susține aceste evenimente.
Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.