Un incident neobișnuit a avut loc pe Autostrada A1, unde o femeie de 24 de ani a sunat la 112 după ce șoferul autocarului în care călătorea refuzase să o lase să coboare într-o benzinărie de pe autostradă, în loc de stația indicată. Potrivit Timiș Online, polițiștii care au intervenit au descoperit că șoferul era sub influența drogurilor, iar femeia avea și ea substanțe interzise în bagaje.
Conform IPJ Timiș, polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au fost alertați joi printr-un apel 112 despre un conflict între șoferul autocarului și pasagera care a sunat la urgență. Autocarul a fost oprit la kilometrul 545 al autostrăzii. Verificările au arătat că disputa a fost cauzată de ruta de deplasare și destinația dorită de femeie, conflictul fiind rezolvat pe loc.
În timpul controlului bagajelor femeii, polițiștii au găsit un grinder și o substanță verde-oliv, posibilă substanță psihoactivă. Femeia a fost invitată să colaboreze cu autoritățile pentru continuarea cercetărilor.
În paralel, șoferul autocarului, un bărbat de 44 de ani din Lugoj, a fost testat cu un drugtest, rezultatul fiind pozitiv. El a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, șoferul a fost sancționat cu o amendă de 10.000 de lei, i-au fost retrase plăcuțele și certificatul de înmatriculare al autocarului, iar dreptul de utilizare al vehiculului a fost suspendat pentru șase luni, din cauza lipsei licenței de transport persoane.
Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.