Silviu Prigoană, cunoscut om de afaceri și fost partener al Adrianei Bahmuțeanu, s-a stins din viață la 60 de ani în urma unui infarct, iar funeraliile au avut loc în secret, organizate de fiii săi. Însă, la scurt timp după tragedie, clarvăzătoarea Carmen Harra a lansat o teorie care a stârnit noi discuții. Potrivit acesteia, moartea lui Prigoană nu ar fi fost cauzată de afecțiuni cardiace, ci de probleme de altă natură.
Harra a explicat că, din perspectiva sa, Prigoană ar fi avut o predispoziție genetică pentru o viață lungă, dar nu ar fi știut cum să-și mențină sănătatea. „Dacă s-ar fi cunoscut mai bine și ar fi acordat mai puțină importanță conflictelor externe, ar fi putut preveni anumite probleme de sănătate. Codul său de viață îi promitea longevitate, dar nu a știut să aibă grijă de sine”, a declarat Carmen Harra.
În plus, clarvăzătoarea a subliniat că nu crede că Prigoană suferea de boli de inimă, sugerând că ar fi avut mai degrabă probleme respiratorii și un stil de viață nesănătos care i-a afectat circulația. „Sunt sigură că nu se alimenta corect și făcea greșeli care i-au afectat sănătatea în timp”, a spus Harra pentru wownews.
Dezvăluirile ei nu se opresc aici. Carmen Harra a afirmat că discutase cu Adriana Bahmuțeanu cu câțiva ani în urmă despre posibilitatea ca Prigoană să fie în pericol. „Prigoană avea codul cifrei 8, asociat cu longevitatea, dar se afla în anul personal 5 – anul morții. I-am spus Adrianei că ar putea să nu trăiască mult, dar nu știu dacă va recunoaște acest lucru acum”, a adăugat clarvăzătoarea, subliniind că regretă că face publică această informație, dar consideră relevant să fie menționată.
Ipotezele lansate de Harra deschid noi perspective asupra decesului lui Silviu Prigoană, aducând în discuție importanța stilului de viață și a factorilor subtili care pot influența destinul. Totuși, acestea rămân subiect de dezbatere și interpretare.
Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.