Medicul austriac Rudolf Breuss a dedicat viața sa în căutarea unui tratament alternativ pentru cancer și a dezvoltat o soluție remarcabilă. Un suc special creat de el ajută la stimularea sistemului imunitar, curățarea sângelui și furnizarea de energie. Se crede că acest suc are și capacitatea de a lupta împotriva cancerului.
Sursa foto Google
Din 1986, peste 45.000 de pacienți au depus mărturii despre vindecarea lor folosind acest tratament inovator. Breuss a dezvoltat un regim special de 42 de zile în care pacienții consumă doar ceai și acest suc special din legume. În acest interval, celulele canceroase par să moară de foame, iar starea de sănătate a pacienților se îmbunătățește.
Rudolf Breuss a scris o carte intitulată “Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare,” care a fost tradusă în 7 limbi și a vândut peste 1 milion de copii.
Ingrediente:
- 300 de grame de sfeclă roșie
- 100 de grame de morcov
- 100 de grame de rădăcină de țelină
- 70 de grame de cartof crud
- 30 de grame de ridichi
Notă: Cartoful este optional, cu excepția cazului cancerului la ficat, unde joacă un rol important.
Mod de preparare:
Pune toate ingredientele într-un storcător și colectează sucul rezultat. Toarnă-l într-un recipient închis și păstrează-l la frigider.
Acest suc trebuie consumat pe tot parcursul zilei, în cantități mici, de 1-2 înghițituri, până când se termină. Cantitatea preparată este suficientă pentru o singură zi. În plus, pe parcursul zilei, trebuie să înlocuiți apa cu ceaiuri din plante, cum ar fi salvie, coadă-calului, urzică și sunătoare.
Cum funcționează?
Tratamentul lui Breuss împotriva cancerului presupune urmarea acestei metode timp de 42 de zile.
Rudolf Breuss a dezvoltat o dietă care viza înfometarea celulelor canceroase până la moarte, prin eliminarea proteinelor din alimentație. Este important de menționat că această dietă nu afectează celulele sănătoase. Regimul alimentar propus de Breuss pentru o perioadă de 42 de zile implică consumul unei cantități semnificative de ceai, precum și a unui suc de legume conform propriei sale rețete.