February 23, 2024
Get in touch with us

Site-ul CanCan.ro publică o știre în care este prezentată viața de lux a doamnei Aurora Roșca secretarul general al primăriei municipiului Cluj-Napoca cât și relațiile cu un om de afaceri din Cluj patron de echipă de fotbal.Pe noi ne surprinde și ne șochează în același timp că un funcționar cu soț tot funcționar poate să aibă un astfel de trai.

Sursa Foto/cancan.ro

Aurora Ariana Roșca este, de ani buni, secretar general în primăria de la Cluj-Napoca. Își face treaba cu simț de răspundere, că altfel nu ar fi rezistat atât timp sub același acoperiș cu edilul urbei, Emil Boc. Dincolo de activitatea profesională începe, însă, viața de nabab! Alături de Emilian, soțul ei, și de Antonia Alexia, fiica dintr-un mariaj anterior. CANCAN.RO vă prezintă povestea de succes a funcționarei care se joacă pe bani mulți în vacanțe prin Dubai, Paris, Osaka, Shanghai, Milano, Cannes… Și nu e totul!

Aurora Ariana Roșca e secretar general al Primăriei Cluj-Napoca. ”Adună” cam 8.000 de lei net lunar. Emilian Roșca, inspector șef adjunct la ITM (Inspectoratul Teritorial de Muncă), e soțul ei și aduce în casă tot un salariu de bugetar, dar ceva mai mic, vreo 5.500 de lei. Bani pentru un trai decent în România. Doar că familia funcționarei se face remarcată de câțiva ani încoace. Remarcată prin lux și opulență!

Aurora Roșca și-a înscris fiica la universitatea privată din Olanda
Să dăm, puțin, timpul înapoi! Aurora era și atunci angajată ca secretar la Primăria din Cluj-Napoca. Era căsătorită, însă, cu Radu Țărmure, nimeni altul decât directorul fabricii Clujana SA. Cel care avea să-și pună capăt zilelor, după ce a fost acuzat de fraudă. Viața merge mai departe, cu bune, cu rele. Aurora l-a întâlnit pe Emilian Roșca. Avea să-i devină soț și tată vitreg pentru fiica ei, Antonia Alexia.

Averea a început să înflorească. Într-o perioadă scurtă de timp, cei doi aveau șapte terenuri, o casă în Cluj-Napoca, un apartament, un Audi A6. Iar Antonia mergea la prestigioasa universitate privată NHL Stenden, din Olanda. Unde anul de studiu atinge prețul de 10.000 de euro taxa, la care se adaugă chiria, cam tot pe aici, dar și bani pentru mâncare și de buzunar. Din două salarii de funcționar plus pensia de urmaș de 6.960 de lei pe care o primește Antonia?

Familia Roșca, înnebunită după excursii scumpe
Familia Roșca adoră să și călătorească, dar nu oriunde, ci în locuri scumpe, o aventură începută cam în urmă cu cinci ani. Slovacia, Paris, Osaka (Japonia), Shanghai (China), Elveția, Milano, Viena, Ruen (Franța), schi la Kitzsteinhorn, stațiune exclusivistă în Alpii Austrieci, Tokyo, Barcelona, Monte Carlo, Egipt (hotel Titanic Royal), Coasta de Azur, Bords de Mer (Franța), Dubai (hotel Burj Al Arab), Cannes.

Aurora Roșca face furori și cu poșetele. Un adevărat hobby pentru funcționara de la Primăria lui Boc care, fără să vrea, îi face cu adevărat concurență Elenei Udrea, o mare amatoare de accesorii de lux. Așa că pe umărul ”prețențios” al Aurorei se sprijină în special poșete Chanel, ale căror prețuri sunt amețitoare.

Sursa Foto/cancan.ro

La Dubai cu Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj?
Gurile rele spun că doamna secretar general prosperă financiar de fiecare dată când e vizitată chiar la birou de către Neluțu Varga, și se întâmplă des, nimeni altul decât patronul clubului de fotbal CFR Cluj, dar și un important investitor în imobiliare. Mai mult, Varga ar fi fost alături de Aurora și de familia ei și în vacanța din Emirate, cazați fiind la Burj Al Arab. Și au luat masa la Dubai Babilone, unul dintre cele mai scumpe restaurante. Seara o petreceau la clubul Verde, printre râuri de șampanie fină!

Ce avere are familia Roșca
Aurora și Emilian Roșca ”excelează” doar prin cele șapte terenuri pe care le dețin Cluj-Napoca, Turda și comuna Luna, unul dintre ele fiind dintr-o succesiune. Mai au o casă în Cluj-Napoca, din 2017, de 155,9 mp și un Audi A6, din 2016, un depozit bancar de 7.500 de euro, deschis în 2021, și un cont curent din 2013, de 4392 de euro.

Cei doi funcționari au făcut și împrumuturi, primul, de 190.000 de lei, dar care a fost achitat, al doilea, de 183.500 de lei, cu data scadentă în 2037.

Și, ajungând la salariile lor, să spunem că, potrivit declarației de avere, Aurora a încasat un salariu anual de 118.113 de lei în 2021, iar Emilian, de 83.593, un an mai devreme.

Știre preluata de pe site-ul cancan.rohttps://www.cancan.ro/viata-de-nabab-cu-8-000-de-lei-fiica-studiaza-in-olanda-secretul-aurorei-rosca-secretara-lui-boc-burj-al-arab-paris-tokio-shanghai-rauri-de-sampanie-cu-nelutu-varga-20773276?utm_source=video_homepage&utm_medium=clicks_video&utm_campaign=video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *