February 25, 2024
Get in touch with us

Rapperul Cumicu, condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Cluj-Napoca, 7 Februarie 2024** – Raul Alin Giurgiu, cunoscut sub numele de Cumicu în industria muzicală, a fost sentințiat la 6 ani de închisoare cu executare de către Tribunalul Alba, în urma unei acuzații de trafic de droguri.

Rapperul a fost surprins în flagrant delict în luna Septembrie a anului 2023, în timp ce primea două colete de cannabis de la un curier. Informațiile obținute de polițiști indicau că drogurile proveneau din Spania și urmau să fie livrate către Cumicu.

Potrivit procurorilor, acesta a călătorit în Spania unde a procurat 4 kilograme și jumătate de cannabis, ulterior împachetându-le în două colete trimise în România. În timpul flagrantului, rapperul și-a recunoscut implicarea, însă a protejat un prieten care se afla în mașină cu el, negându-i cunoștința despre conținutul coletelor.

Flagrantul a avut loc în data de 4 septembrie 2023, când procurorii au interceptat coletele la depozitul regional din România și au organizat intervenția în momentul în care Cumicu și complicele său preluau drogurile. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv și trimis în judecată.

Condamnarea rapperului a inclus și alte infracțiuni anterioare, adăugând patru ani de închisoare la pedeapsa inițială. Cu toate acestea, decizia Tribunalului Alba poate fi atacată în apel la Curtea de Apel Alba Iulia.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *