February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Colonelul Liviu Borbe, fostul lider al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, a încetat din viață în urma unei lupte grele împotriva unei boli necruțătoare.

Diagnosticat cu o afecțiune gravă, colonelul Borbe a fost în stare critică la spital timp de câteva săptămâni, în ciuda donării de sânge făcute de colegii săi jandarmi în încercarea de a-l sprijini.

Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, colonelul Borbe, un apreciat lider și promotor al valorilor tradiționale în structurile de forță ale României, nu a mai putut fi salvat.

Pensionat în 2010, colonelul Borbe a rămas în memoria colegilor săi drept un adept al școlii vechi, fundamentată pe principii precum onoarea și caracterul. Postul său a fost preluat ulterior de Florinel Budişan și, din 2017, de Sebastian Clițan, ambii originari din Sălaj.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Știre inițială: https://www.stiridecluj.ro/social/a-murit-colonelul-liviu-borbe-fostul-sef-al-gruparii-mobile-de-jandarmi-cluj?fbclid=IwAR111OuILPNhafEMpBz8qcUQsp7TrWPaebKhjDLwhiHgnsrb-6QtoD2oegc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *